June 2023 News - Introducing Geo-Metry Cocoons and Turtles

Juni 2023 Nyheder - Introduktion af Geo-Metry Cocoons and Turtles

Og sommeren er endelig her!

Jeg har været lidt utro for nylig, og jeg har haft en lille ferie, siden vi sidst talte sammen, for at snuppe noget sommersol. Min mand og jeg havde en uge i Kefalonia for at fejre vores sølvbryllupsdag. Det var en dejlig pause, en fuldstændig hvile, afslapning og mulighed for at strikke!

Det var også den perfekte mulighed for at blive inspireret af nye kulisser og fange nogle vidunderlige farver, som jeg vil omsætte til garn. Jeg er allerede begyndt at farve nogle nye farvevarianter til Cumbria Wool Gathering, som kommer meget snart.

Hvis du er ivrig efter at se mere, vil jeg poste nye farvevarianter i dagene op til Cumbria. Så hvis du vil holde øjnene åbne, så følg mig på Instagram og Facebook og søger efter @mamieandflorrie for farveopdateringer.

Vi introducerer Geo-Metry garnkokoner og skildpadder

Hvis du har kendt mig i et stykke tid, kender du måske den lædergarnholder, du ser mig bruge på Instagram - Cocoon. Min er en meget elsket gave, som jeg bruger til daglig og er meget beundret. Så beundret, at jeg nu har hentet dem fra den danske designer Geo-Metry i Danmark, og de er landet hos mig hos Mamie og Florrie. Jeg er helt forelsket i dem!

Geo-Metry er en lille dansk virksomhed med rod i den skandinaviske designånd, med en tro på enkelhed, æstetik og funktionalitet. Georgianas håndlavede produkter er det perfekte eksempel på denne teori. Hun tror på slow fashion og zero waste, så meget at mit lager er lavet på bestilling.

De er designet til at være den ultimative garnholder og er den perfekte løsning til at bære og forhindre garnnøgler i at rulle væk. Lædergarnholderen har en rem, så du kan hænge den op, eller du kan bære den på håndleddet og strikke, mens du går rundt - som jeg gør til udstillinger!

Jeg har fire tilgængelige farver; Olivengrøn, sort, naturlig lysbrun og sennep. Jeg tror, ​​du vil være enig i, at de er den smukkeste garnbærer og noget, du vil værdsætte for livet.

De har en betydelig størrelse, store nok til at rumme to garnkager, 16,5 cm i diameter og 16,3 cm i højden, og er håndlavede med vegetabilsk garvet læder.

Du kan endda lave en lille gratis bomuldstaske til at holde på dit garn, hvis du ønsker det - jeg er også ret fristet til at bruge min som håndtaske!

Jeg har et begrænset antal Cocoons til rådighed, så hvis du gerne vil have en, så vær hurtig - en sennepsfarve er gået som jeg skriver!

Jeg introducerer også Geo-Metry Turtle til mit sortiment. Turtle garnoprulleren er en ideel tilføjelse til dit sæt - især hvis du rejser denne sommer.

Nyttig til at vikle snore af garn eller rester, den er let bærbar og praktisk, når du rejser.

Ligesom Cocoon er de håndlavet på bestilling i vegetabilsk garvet læder.

For at bruge skal du blot sikre enden af ​​dit garn under den lille flap på toppen af ​​skildpadden og vikle dit garn rundt om læderarmene. Voila, du har en omrejsende uldvinder!

Højde - 9,5 cm

Jeg har skildpadder tilgængelige i Fuschia Pink, Natural Light Tan, Black og Olive.

Fugle- og blandings-teposer

Hvor spændende! Jeg vil inkludere en lækker Bird and Blend "Dozy Girl" tepose i dine pakker fra i dag. "Dozy Girl"-blandingen er en perfekt nat-te - en beroligende, søvnig blanding af kamille, lavendel og rose. Jeg har prøvet det, og jeg er hooked. Hvis du elsker at slappe af, så vil du elske denne blanding at nippe til, mens du strikker inden sengetid.

Jeg kan virkelig godt lide Bird and Blend-serien af ​​teer, og jeg kan godt lide deres forretningsetik. Bæredygtigt fremskaffet med en etisk filosofi i hjertet af sin sjæl, det er en tebutik, jeg elsker at besøge, når jeg er i byen.

Du kan læse mere om deres historie ved at klikke på linket nedenfor, og jeg vil hjælpe dig med at prøve en af ​​deres fine bryg.

Har du også set dette?

Så du Stephens Wests mini-tutorial for at vise dig, hvordan du undgår at løbe tør for garn, mens du kaster langhale-metoden? Perfekt til at give sokker på, jeg har gemt den i mine favoritter på Instagram og linket den her til dig også - den er fantastisk.

Har du også set Summer Lee Knits nye strømpemønster? Jeg elsker dem! Linket nedenfor i referencerne også.

Charlotte Stone (alias @stoneknits) har et yndigt nyt strømpemønster på vej - se disse og med små boucle-får, oh my! Disse er perfekte til varmt vintertøj og julegaver...

Tilbage til blog